Wij zijn een servicegerichte IT-dienstverlener.

We werken als IT partner voor de mooiste (MKB) bedrijven van Zuid Nederland. Onze klanten zijn zo divers als dat we zelf zijn en dat maakt ons werk ontzettend mooi. Geen dag en klant is hetzelfde maar eigenlijk draait het maar om één ding: onze klanten moeten moeiteloos kunnen werken en gebruik maken van hun IT afdeling.

Betrouwbaarheid en betrokkenheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dat zien onze collega’s en klanten terug in de manier waarop we samenwerken. Onze mensen worden bij veel van onze klanten gezien als verlengstuk van de (IT) organisatie en het mooiste compliment dat we met regelmaat krijgen is dat wij IT vanzelfsprekend maken en dat niemand zich daar binnen het bedrijf druk over hoeft te maken. Alles werkt gewoon en daar werken wij met alle collega’s samen hard aan.

Onze diensten

Simpel gezegd zorgen wij ervoor dat alles op IT gebied geregeld wordt voor onze klanten. Ons diensten- en productenpakket is dan ook erg uiteenlopend. IT Regie, Cloud oplossingen, Beveiliging, Infra, VoIP en Consultancy: alles om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen hun werk te doen.

En het mooie is dat we dit doen door de techniek centraal te stellen. Dit betekent dat we naar de klant en zijn behoeftes kijken en dat onze techneuten (A.K.A specialisten / vakidioten / vakliefhebbers) op basis van de technische mogelijkheden oplossingen bieden.

Becs als werkgever

Super leuk natuurlijk wat we allemaal doen, maar maakt ons dat bijzonder? Natuurlijk vinden we zelf van wel maar we beseffen ons dat iets anders ons veel bijzonderder maakt. En dat zijn onze collega’s: meer dan 40 hardwerkende mannen en vrouwen die er iedere dag opnieuw voor zorgen dat het Zuid Nederlandse MKB draaiende blijft. Het klinkt groots, maar dat is wel precies wat zij samen iedere dag opnieuw klaar weten te spelen. En daar zijn wij maar wat trots op!

Die waardering laten we dan ook graag zien: de borrels zijn noemenswaardig en hetzelfde geldt voor de game-avonden. Want naast dat zij (wij…) graag met computers werken, spelen we er ook heel graag mee….

Wil jij bij ons werken? Bekijk dan snel de openstaande vacatures.

Collega’s aan het woord