Ik werk nu al 30 jaar, met veel plezier, bij Becs IT.

Wie kan tegenwoordig nog zeggen zo lang bij één werkgever te werken? Ik ja. En dat is eigenlijk “gewoon” omdat het een mooi bedrijf is waar ik altijd volop kansen heb gekregen.

Duidelijke afspraken, structureren en werkwijzen: dat heb ik in het verleden vaak anders gezien en dat, o.a., onderscheidt Becs echt.

Het leuke aan Becs is dat je iedere dag nieuwe uitdagingen, klanten en vraagstukken hebt die we samen oppakken om onze klanten te helpen en te kunnen laten werken.

Na mijn stageperiode succesvol te hebben afgerond, ben ik nu full-time in dienst getreden.

Samen met bijna 40 collega IT’ers ervoor zorgen dat het Zuid Nederlandse MKB zijn werk kan doen: dat maakt mij oprecht trots!

Binnen Becs kun je helemaal los gaan op de techniek.

Binnen Becs ligt de nadruk op de techniek en samen met bijna 40 Technische IT-liefhebbers ben jij dagelijks aan de slag voor het Zuid Nederlandse MKB. Dit alles met de techniek als uitgangspunt (en niet de commercie….).

Game-avonden, borrels en ga zo maar door: super leuk dat dat ook kan (en mag) bij Becs!

Het leuke aan Becs is dat we hier niet alleen samen hard werken maar er ook volop tijd is voor leuke dingen zoals game avonden, uitstapjes en borrels.

Doordat ik de kans kreeg om me op verschillende gebieden te ontwikkelen, kan ik nu breed ingezet worden.

Mezelf blijven ontwikkelen binnen het IT-vak en deze kans is mij geboden bij Becs. Daar ben ik super blij mee en het zorgt ervoor dat ik me nooit verveel.

Bij Becs werk ik samen met een gezellig en leuk team.

Af en toe dialect spreken is ook eens fijn.

Onze klanten zijn gevestigd in Zuid Nederland, af en toe “plat kallen” mag dus gewoon en dat is ook wel eens fijn…. (maar hoeft niet hoor ;-))